Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říše

 

Království Jinno

Království Jinno se rozprostírá ve východních oblastechkontinentu. Toto království je založena na vojenské síle, která má kořeny v agresivní a bojechtivé povaze jejího obyvatelstva.

Království vládne Ee-Ryoong, syn posledního císaře. Cítí se povolán, aby za své vlády a s podporou armády, kterou má k dispozici, obnovil staré císařství.

Obavy z významu a vlivu kamenů Metin jsou oficiálně ignorovány. Potají ale Ee-Ryoong hledá cestu, jak vojensky využít ničivou sílu kamenů.

flag_blue.png

 

 

 

 

 

 

Království Shinsoo

Království Shinsoo se nachází v jižní části kontinentu. Jeho infrastruktura žije především obchodními styky.

Po zániku císařství pod vedením Yoon-Yoinga vedly obchody království Shinsoo s východem rychle k jeho dnešnímu rozkvětu. Avšak se západem žijí jeho obyvatelé v neustálých rozbrojích a pozemní obchodní cesta je přerušena. Obchodníci se vyzbrojují, protože si jsou vědomi ohrožení jejich obživy, které čiší z kamenů Metin.

Jejích cílem je odolat útokům ze západu, znovu zprovoznit pozemní obchodní cestu a sjednotit celou říši pod svojí nadvládou.

flag_red.png

 

 

 

 

 

 

 

Království Chunjo

Království Chunjo se rozprostírá po celém západu kontinentu. Vyznačuje se teokratickou strukturou a je vedeno spirituálními vůdci.

Založil ji Yoon-Young, bratranec bývalého císaře. Yoonova žena, která oplývá enormními magickými schopnostmi, ho odjakživa podporovala v tom, aby čelil celému rozsahu ohrožení kameny Metin. Yoon-Young opakovaně doporučoval různá protiopatření, ale všichni jej ignorovali. Proto navedl svou družinu k povstání proti dřívějšímu císařství, které tenkrát bylo ještě jednotné. Po jeho rozpadu se Chunjo ještě pořád nachází v otevřeném konfliktu s východem a v neustálých rozbrojích s jihem.

Obyvatelé usilují o ovládnutí celého kontinentu, aby konečně mohli učinit přítrž zhoubnému vlivu kamenů Metin, který neustále roste.

chunjo.jpg